Begynne i Storm? #stormihjertet

Har du lyst til å prøve ut cheerleading? Da er du hjertelig velkommen til å bli en del av Storm Bergen Cheerleading Klubb – uansett nivå.

Vi har tre rekruttlag; Sparkles, Crystals og Twinkles, og et juniorlag; Sunshine – som tar inn utøvere hele sesongen så langt lagene har ledige plasser.  

Storm Sparkles tar inn jenter og gutter født 2014-2016, Crystals 2012-2013 og Twinkles 2011-2012. Storm Sunshine tar inn jenter født 2008-2011. Nye medlemmer kan bruke to treninger til å bestemme seg for om de vil begynne på cheerleading og melde seg inn i klubben.

For lagene på høyere nivå (Steel, Skylight og Charisma) arrangeres det uttak hvert år før sesongstart i august.

Klikk her for mer info om treningstider og sted.

Klikk her for mer info om hva det koster å være medlem. 

Ta gjerne kontakt med oss på mail medlem@stormcheerleading.no hvis du har spørsmål vedrørende medlemskap og treningstilbud.

Registrering av nye medlemmer i Storm Bergen Cheerleading Klubb

Vi håndterer personlige opplysninger iht. pålagte personvernregler (GDPR – General Data Protection Regulation) for idrettslag. Mer info om dette finner du under personvernerklæring på nettsiden.

Storm Bergen Cheerleading har gått over til å bruke NIFs innmeldingsskjema for innmeldinger av nye medlemmer i klubben. Dette for å gi foresatte/utøver kontroll over egne opplysninger og ytterligere bedre GDPR. Barn under 15 år må registreres av en foresatt, og kan ikke opprette sin egen bruker.

Klikk her for innmeldingsskjema. 

Når bruker er opprettet eller allerede eksisterer, kan dere melde utøver inn i klubben via innmeldingsskjema. Etter registrering vil vi behandle innmeldingen og dere vil få en bekreftelse på e-post (den som dere har registrert i innmeldingsskjemaet). Innmelding er bindende.