Våre resultater

Vi er en cheerleading klubb i Bergen med ca. 100 utøvere. Storm Cheerleading ble stiftet i 2010 og startet å konkurrere i 2012. På kort tid har vi vokst til å bli en stor klubb som gjør det generelt veldig bra på nasjonalt nivå. Storm tok både NM gull og EM-gull i Senior Coed Group Stunt i 2015. Og NM gull og EM-sølv i Junior Coed Elite i 2015. Vi har også flere bronser og sølv fra NM og andre regionale konkurranser, samt 4 utøvere på Norges landslag.

Bergen Storm Cheerleading er en klubb hvor vi satser på individuell og samlet utvikling innenfor de forskjellige lagene. Vi er opptatt av at alle skal trives på treninger, og bli sett/hørt. Samtidig er vi også en klubb som satser, og vi ønsker å nå langt. Derfor har vi lag for alle nivåer slik at det skal være muligheter tilgjengelig for alle.

Storm Universe har lagt i toppen hele sesongen 2015/2016 i Jr All Girl Groupstunt. De tok Sølv på West Coast Open og Norwegian Open, Gull på Julecup og endte til til slutt opp med en 2 plass og sølv på NM 2016.

Storm Skylight tok Gull på NM 2015 i kategorien Jr Coed Elite. Laget ble da kvalifisert til EM i Slovenia hvor de tok Sølv.

Storm Infinity tok først Gull på NM 2015 i kategorien Sr Coed Group Stunt, de ble da kvalifisert til EM i Slovenia hvor de tok også tok med seg gullet hjem.