Trener samling og grunnkurs i cheerleading

Det er snart klart for oppstart av ny sesong, og i den forbindelse samlet trenerne i Storm seg på lørdag for å gå gjennom praktisk informasjon og starte planlegging av sesongen. Her fikk alle nye og gamle trenere i oppgave å planlegge opplegget de har tenkt å ha fremover.

På bildet til høyre er hele gjengen samlet. Fra venstre har vi Nora og Marita (Sunshine), Julie og Marthe (Twinkles), Sidney (nytt level 4 lag), Ann-Kristin (Charisma), Maria (Skylight) , og Stine (Charisma).

Etter møtet samlet alle seg for litt mat og prat på Olivia. Det blir en spennende sesong, og alle trenerne gleder seg nå veldig til å komme i gang!

På søndagen ble det holdt grunnkurs for trenere i cheerleading på Brann Stadion. Her var det ingen andre enn vår egen fantastiske trener, Maria Bahramfarsi, som var kursleder. Hun holdt ett veldig bra kurs og alle var super fornøyde med dagen. Det manglet ikke på skryt og gode ord da dagen skulle avsluttes.

Deltakerne på kurset kom fra forskjellige klubber i Bergen, både personer fra Storm, Seahawks og BTSI møtte opp. Her var det til og med cheerleadere ned til 12 år gamle!

Det var en god gjeng med mange interessante innspill og stor interesse sporten. Noen av deltakerne har vært trenere før, andre skal til å bli trener for første gang, mens noen bare ville lære mer og holde mulighetene åpen for å bli trener en gang i fremtiden.

Etter noen timer med teori dro de til Fysak for å gå igjennom praksis delen. Her ble det mye lek og morro i tillegg til det seriøse. Det sier vel kanskje seg selv når litt eldre ungdom/unge voksne skal spille ett peewee lag på under 12 år.

Dagen endte godt, alle bestod kurset, og fikk seg kanskje noen nye bekjente i cheer miljøet i Bergen også!