Dugnad høsten 2019

Storm Bergen Cheerleading tilbyr en dugnad for de som ønsker å samle inn penger til å nedbetale avgifter til konkurranser eller medlemskontingent. Vi ønsker at ALLE uansett økonomi skal kunne være en del av klubben, så jo mer dere jobber, jo mindre må det betales for hver enkelt.
 
Fortjenesten blir fordelt 70-30, altså blir 70% av det utøveren tjener inn trukket fra på neste faktura fra klubben, og 30% går til klubben.
 
Denne dugnaden går ut på at dere får to bestillingslister. En for registrering av kakebokserbestillinger  og en for registrering av toalettpapir- og sokkebestillinger. Listene kan lastes ned nederst på denne siden. Nederst finner dere også to bilder dere kan legge ut på sosiale medier for å reklamere for salget, ett for alle tre produktene og ett for kun for kakene fra Nordkak.
 
Dere kan ta bestillinger av familie, venner, bekjente eller andre dere velger å spørre frem til mandag 25 november kl: 22.00. Alle bestillingsheftene må bli tatt bilde av/scannes og sendes på mail til: malen_1995@hotmail.com med emne: Dugnad Storm 2019. Dere velger selv om dere skal ta forhåndsbetaling ved bestillinger eller om dere tar betalt når dere levere ut produktene.
Viktig!
Skriv utøvers fulle navn i eposten og hvilket lag de går på.
 
Det legges inn en felles bestilling for klubben og produktene vil mest sannsynlig ankomme  innen fredag 29. november. Vi prøver å få delt ut varene på en av treningene som er enten den uken eller uken etterpå. Eventuelt må de hentes selv utenom dette.
 
Faktura på beløpet utøver har solgt for vil bli sendt ut til dere kort tid etter produktene har ankommet. 
 
Fortjeneste:
  • Nordkak kakebokser selges for 60kr, og fortjeneste er 20-23 kr.
  • Bambusa sokker selges for 200kr, og fortjeneste er 100kr.
  • Nicky toalettpapir selges for 400kr, og fortjeneste er 200kr.
Husk å ta med bestllingslistene når dere skal hente varene og dobbel sjekk selv at dere får det antallet dere har bestilt!

Legg igjen en kommentar